Kompania

MARKOMED DOO Branch in Kosovo
Unique Identification Number: 811848409

Adresë

Rruga Major Mehmet Bushi, 6/5
Prishtina
Kosovo

Na telefononi

Tel. +385 21 355 112
Fax. +385 21 355 095

Na kontaktoni!

Dërgoni kërkesën tuaj te ne, dhe ne do të sigurohemi që një person i përshtatshëm të kontaktojë me ju sa më shpejt të jetë e mundur.